Sunday, June 18, 2017

Domino's Pizza dengan harga RM3.90 sahaja!!


Salam Readership. Actually, promo Domino's Pizza dah lama release  beberapa minggu lepas tapi Miela baru story hari ni hehe. Hampir setiap minggu Miela takkan lepas nak beli pizza promo ni. Murah giler beb, pizza pasar malam tak dapat harga macam ni. Tambah pula Domino's Pizza dekat sangat dengan tempat kerja. Jadinya ceq nak ajak hampa juga untuk merasai promo Domino's Pizza terlajak murah ni, tapi ada cara-cara dia tau.


Mula-mula sekali hampa register dulu acc domino kat sini. Kemudian lepas isi detail apa semua klik order now dan akan muncul macam di atas. Untuk pengetahuan hampa, promo Domino's Pizza RM3.90 cuma ada hari selasa dengan syarat take away sahaja dan order perlu melalui online. Jadi kalau nak dapat promo kena ambik bahagian take away, dan pastikan hari selasa masa nak ambik tu.


Dah settle bahagian tu, cuba cari banner promotion pizza RM3.90 kat bahagian promotions macam gambar di atas. Kalau tak jumpa juga, boleh tekan link ni terus untuk direct promotion hampa idamkan. Jumpa kan?


Untuk promotion dia ada bagi 3 pilihan je, nama pun promotion so choose agak limited. But kalau korang nak tau pizza mana yang sedap, bagi Miela Aloha chicken yang terbaik antara 3 pizza ni. Mesti try tau!.


Nampak tak diskaun personal pizza RM8.90?, murah sangat dah tu!. Dah settle pilih nanti checkout yer. Biasanya Miela prefer bayar cash la senang sikit sebab nanti kena takeaway kat kedai. Masa ambik pizza kita bayar. Lepas checkout jangan lupa print resit. Tapi kalau tak print resit pun takpe, hampa screenshoot simpan kat phone. Penting resit tu, sebab nak tunjuk butik hampa dah order online masa ambik pizza nanti.


Selalunya Miela takeaway pizza setiap hari selasa di Domino's Pizza cawangan Parit Buntar. Just ambik, tak perlu nak tunggu masa lama pizza dah masak. Jom rasai promotion Domino's Pizza, sure duit poket hampa boleh jimat banyak. 

2 comments:

  1. Replies
    1. tak perlu..order hari lain pun takpa asalkan takeaway hari selasa

      Delete