Sunday, January 08, 2017

Nasi Ayam Nazir Sunshine Bayan Baru

Salam Readership. Kali ni nak review ayam paling sedap kat Penang iaitu Nasi Ayam Nazir Sunshine. Dah lama dah pergi tahun lepas hujung-hujung Disember 2016, tapi tahun ni baru nak update haha. Selama ni pergi Sunshine kat Bayan Baru tak perasan nasi ayam ni. Tapi bila dengaq orang cakap nasi ayam dia sedap, kami try rasa.



Kedai dia nampak bersih

Lokasi Nasi Ayam Nazir kat Sunshine Bayan Baru sebelah Mc Donalad. Nazir Cafeteria bukan saja jual nasi ayam je, ada bihun sup, asam pedas, nasi pecal dan lain-lain. Tapi paling femes sekali of course nasi ayam dia.

Tadaaa nasi ayam dia. Sambal nasi ayam nampak sedap

Dah rasa nasi ayam Nazir Sunshine. Memang sedap sangat. Sebab campuran sambal dengan kicap yang pekat buatkan ayam tu memang terasa sedap. Plus nasi pun lembut lagi menambah nikmat makan. So kalau datang or dok penang nak cari nasi ayam penang sedap boleh makan di Nazir Cafetaria Sunshine Bayan Baru, Penang

1 comment: