Saturday, March 30, 2013

Entri Bergambar: Mencanting Batik


Hello? tak da orang ke?. Eh eh lupa pula nak bagi salam, salam readership. Dalam beberapa hari lepas kan, anjaran unit dinamika A3T12b telah mengadakan pertandingan mecanting batik. Patutnya pertandingan ni berlansung pada bulan lepas, tapi disebabkan macam-macam masalah nak buat benda ni, banyak sangkutnyer. Tetapi akhirnya berakhir dengan kepuasan setelah banyak halangan ditempuhi :D. Tahu kah anda, Miela selaku SU sudah banyak kali paper work pertandingan kena reject. Tapi tak apa, akhirnya berjaya jugak

Projek ni kira boleh dikatakan berjaya jugaklah walaupun bajet mahal sikit. Baru berapa hari, dah full nama peserta. Projek kelas A3T12b berkerjasama dengan Kilang Fauzi Batik. *ala-ala menulis report gitu*. So kalau nak buat tempahan batik, buat lawatan atau sewaktunya hal-hal batik. Bolehlah hubungi Kilang Fauzi Batik. Pertandingan mencating batik memang dihandle oleh kami.



Nampaknya peserta tak sabar mecanting batik. hehe

*iklan: Si Faiz bagi taklimat macam nak ajar orang bersenam

Abang demonstrator bagi tunjuk ajar cara mencanting batik. Canting batik bukan
macam melukis atas kertas lukisan

Tekun nampak gayanya

I love Kmpk

Semuanya berbakat. Tak tahu nak pilih yang mana satu

Adik-adik kalau masuk kmpk, kalau nampak tiang ni ingat akak
tau. Sebab nama akak ada kat tiang ni.

Sempat lagi nak bergambar

Pandangan dari bawah. Look nice

With AJK publisiti pertandingan, Sya

Pesyarah dinamika, Pn Roshidah dengan Bendahari projek, Khai.


Lagi hasil cantingan batik

Saat diumumkan nama pemenang

Hasil cantingan batik oleh para pemenang. Cantik kan?


Nota: Ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada Pn Roshidah, pesyarah unit dinamika kami sebagai penasihat projek kami dan juga Kilang Fauzi Batik sudi berkerjasama dengan A3T12b. Tak lupa juga ketua projek, Luqman , penolong ketua projek Ina dan lain-lain. Tak sempat nak mention, hehe. Sekarang fokus untuk PSPM2 pula yer.

No comments:

Post a Comment